3 Ocak 2012 Salı

Saleesss





 Zara'da indirim olan bugünlerde işyerinde olmamdan dolayı internet sitesinden neler alabileceğim konusunda bir araştırma yaptım ve bir kez daha Zara'nın benim giyim tarzıma çok uygun olduğuna karar verdim. Ben kafasına göre bir gün göbeği şişip diğer gün inen bir insan olarak dolabımda her zaman bol üstler bulundururum. Tayt üstüne veya skinny pantalonların üstüne giyilen bol buluzlar bence hem iş için şık duruyor hem de rahat ve spor duruyor.

Becouse of being at work i could only fallow Zara sales online and i made a little research what could i buy.Once more i decided that Zara’s style can easyly gets the most wear in my closet. I always keep oversized blouses for the days i overeat and wanna hide my belly.-Sometimes i have a tendency to overeat late at night and nobody can deny its effects on of a little waist cinching.I think it is a very good choice to wear these shorts with leggings couse it looks sportive and at the same time it appropriate for work too.
My other obsession is pencil skirts!These skirts are definitely give a skinny look and feminine ,you can catch a differrent looks for different events by making a little addings ( like earrings and a clutch you can catch an appropriate look to go an evenning event ) 


Kalem etekler üstüne biraz dökümlü bir bluz ile giyildiginde , eger bacaklarınız da inceyse hem çok alımlı duruyor hem de her türlü ortama göre uyarlanabiliyor. İş yerinde gündüz çantası ve küçük küpeler ile şık olabilirken ,iş sonrası bir yemek veya kokteyl organizasyonuna gece çantası ve ona göre daha pırıltılı takılarla uygun hale getirilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder