13 Ocak 2012 Cuma

Oooh this kitchen...


Bu mutfağı veya bu kareleri hatırlayan var mı bilmiyorum ama sanırım The O.C benim hayatımın showuydu.Her ne kadar dizideki olayların bizim kültürümüzle alakası olmasa da belki de en çekici yanı oydu. Entrikaların yanında 4 arkadaşın bozulmaz dostluğu, Cohen ailesinin birbiriyle olan bağları ve şaşalı yaşantıları beni diziye baglayan en önemli sebeplerdi.Mutfakta bütün aile bireylerinin kahvaltıda karşılaşması ,özellikle bagel yedikleri sahneler beynime kazınmıştır.(Diziyi izlediğim dönemlerde Etilerde Tribeca kafede bagel yemek en büyük zevkim olmuştu) O mutfakta olmak için neler vermezdim! Bazı şanslı insanlar (aşagıdaki resimdeki) sete gitmeyi başarmışlar. Yalnız ne kadar dizi bizi içindeki yaşama çekecek kadar gercek görünse de yaşadıkları evlerin studyo olduğunu ve hatta girdikleri havuzun derinliğinin dibine konulan ayna ile sağlandığını , sığlığından dizlerini bükerek havuza girmek zorunda olduklarını duyunca hayallerim yıkıldı.Ama hala kalbimde yaşıyolar. Geçen gün anlattığım üzere yaptığım 'evrenden istek' panomda hangi ev asılı sanıyorsunuz =)))
Cohenların mutfagında yaşayamasak da bence evin en önemli yeri sayılabilecek bazı ilham mutfakları buldum.

I don't know if there is someone who remembers this kitchen or these filmstrips from The O.C, the show of my life!Eventhough the things in the show wasn't very relevant to our culture, but maybe it was the charming part that made everyone so addicted to the show.Besides the intrigues in the show ,4 friend's strong friendship, Cohen family's strong connection and their glamorous life were the things made me very addicted to the show.Their kitchen was the whole family member's intersect and the scenes which they ate bagle was the unforgettable memmories to me! -The times when i was watching the show ,my hobbie was going to the Tribeca Cafe at Etiler and eating bagels.- I would give anything to be in that kitchen! Like in the picture below some girls are as lucky as to go to the set of The O.C. I remember i was shocked and very disappointed when I learned that the houses and everything in the show wasn't real and it was only about a film set! Also i heard that they put a mirror in the bottom of the pool to give perspective of depth. But the characters still living in my heart. Like i told you previously in my ''desires from the universe'' chart ,guess which house's picture pasted on it ? 
Even we can't live in Cohen's kitchen I found some kitchens that i would like to be in.



The O.C
film setine giren bir şanslı
Lucky girl .The O.C set.

Ryan ve Marissa'nın mutfakta olduğu bir sahne
A scene that Ryan and Marissa in the kitchen.
Bu mutfak pencere konumu mutfagın tezgah düzeni itibariyle Cohenların mutfagının neredeyse bire biri
It is almost the same kitchen with Cohen's




Koltukların şirinliği??!
How cute chairs are??!

Dolap kapaklarının rengi ve aydınlık süper!
The bright colours and daylight.Super!



en sondaki en çok hayallerime seslenen mutfak olsa da ( çünkü sedir fikri ve şamdanlar çok güzel) açık renkli geniş mutfaklar beni benden aldı.
This last one can be my dream kitchen with candlesticks and coutch.

Pictures are from Pinterest



1 yorum:

  1. orta tezgahlı olanlarda benim aklımı başımdn aldı:)
    çok hoş paylaşımlarız.
    bayıldım paylaşımlarınıza.
    seve seve izliyorum sayfanızı hemen.
    bende sizi bekliyorum sayfama,kulvarlarımız farklı olsada..
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil